Anca Ţurcaşiu nu vrea să devină bunică

Anca Ţurcaşiu nu vrea să devină bunică
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Anca Ţurcaşiu şi-a condus anul trecut fiul la starea civilă, Radu şi aleasa inimii sale căsătorindu-se. Artista a mărturisit de ce nu îi dă niciodată sfaturi în căsnicie fiului ei, dar şi de ce nu îşi doreşte momentan să devină bunică.

Anca Ţurcaşiu şi fostul ei partener de viaţă au avut o căsnicie de 22 de ani, însă în urmă cu doi ani au decis să pună punct poveştii lor de iubire şi fiecare să meargă pe drumuri separate în viaţă. Deşi căile lor sunt acum diferite, tot timpul vor avea ceva în comun, pe fiul lor, Radu, în vârstă de 23 de ani.

Anul trecut, Radu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale şi, evident, părinţii i-au fost alături. Pentru frumoasa artistă au fost momente foarte emoţionante şi a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu-i vine să creadă că băiatul ei a crescut şi este deja la casa lui. Întrebată în cadrul unui eveniment de către reporterii Spynews.ro dacă îşi doreşte să devină bunică, Anca Ţurcaşiu a precizat că nu vrea neapărat, dar s-ar bucura dacă ar fi să fie. Artista a spus că nu crede că momentan fiul ei şi soţia lui îşi doresc să devină părinţi. „M-aş bucura, dar nu cred că ei vor momentan“, a spus Anca Ţurcaşiu, pentru Spynews.ro.

Artista mai spune că niciodată nu i-a dat sfaturi fiului ei în căsnicie şi nu o va face nici de acum înainte. Ea este de părere că fiecare trebuie să trăiască aşa cum îşi doreşte, iar din acest punct de vedere e o mamă care niciodată nu şi-a presat fiul să se căsătorească, să devină tată sau să facă anumite alegeri pe plan sentimental. „Eu nu dau sfaturi în căsnicie, fiecare trăieşte cum îşi doreşte, sunt o mamă foarte cool“, a mai spus ea.

Nu şi-a refăcut viaţa după divorţ

Cu toate că a trecut ceva timp de când a divorţat, Anca Ţurcaşiu, actuală concurentă la show-ul „Te cunosc de undeva“, a spus că nu şi-a refăcut viaţa şi că e în continuare singură. Ea a precizat că ştie că va apărea şi bărbatul pe care şi-l doreşte, însă totul ţine de timp şi de momentul potrivit când acesta îşi va face prezenţa. Anca Ţurcaşiu a mai pre­cizat că nu se simte singură, căci are mulţi prieteni şi numeroşi oameni care îi sunt alături. „Nu am întâlnit încă bărbatul de bra­ţul căruia să mă agăţ, dar sunt convinsă că va veni“, a mai zis artista, pentru Spynews.ro.

Citit 1533 ori Ultima modificare Duminică, 09 Aprilie 2023 09:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.